Balıkesir Üniversitesi ile Genel Müdürlüğümüz arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında teknik incelemelerde ve istişarelerde bulunmak üzere; Teknokent Genel Müdürü ve Üniversite Genel Sekreter Yrd. Sn. Osman Zeki ŞAHİN, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Murat Erhan BALCI, Dr. Sabri BİÇAKÇI ve Dr. Hüseyin GÜNEŞ Genel Müdürlüğümüzü ziyarete gelmişlerdir.

Coğrafi bilgi sistemleri uygulamaları, yenilenebilir enerji ve akıllı şehirler konularında yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı bilgilendirmeler yapılmış ve Balıkesir Üniversitesi bünyesinde oluşturulabilecek “Akıllı Kampüs” uygulamasının nasıl gerçekleşebileceği tartışılmıştır.  Ayrıca işbirliği protokolü çerçevesinde her iki kurumun katkısıyla; akıllı şehirler, nesnelerin interneti, yenilenebilir enerji vb. konuların tartışılacağı bir sempozyumun yapılması hususunda mutabık kalınmıştır.

Kategoriler: Genel

Benzer yazılar

Genel

YEAUM 8 Mayıs 2019 Toplantısı

Yenilenenilir Enerji Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi 8 Mayıs Çarsamba günüsaat 10:00 da BAUN Mühendislik Fakültesi binası C-205 seminer salonunda toplanmıştır. Toplantıda üniversitemizin kurulmakta olan Teknokent’i ve diğer Teknokent’ler hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Genel

Balıkesir Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Web Sayfası

Balıkesir Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nin web sayfasına hoşgeldiniz…